Blogas

Internetinės parduotuvės – ar mėgstate?

Aš dievinu! Tai puiki išeitis tokioms kaip aš. Neturiu nei laiko, nei noro trintis po parduotuves, matuotis ir nervuotis, kad nieko neradau, sugaišau nemažai laiko…Apsipirkimas internetu – puikus sprendimas! Juo labiau man – tokiai nestandartinei spurgytei, kuriai tai „papuliai“ netelpa, tai išvis dydžio nėra…O internetu randu. Ir nemažai! Tereikia išsimatuoti apimtis ir suprąsti, koks dydis tiktų. Žinoma, geriausia pirkti tamprius drabužius, tuomet rizika, kad netilpsite mažesnė.
Netikusius drabužius ir čia galima grąžinti! Tekainuos siuntimas. Sakote nepatogu? O juk perkant parduotuvėje ir norint grąžinti irgi reikia įdėti pastangų: rąsti laiko nuvykti, transportas…Tokia Zosė kaip aš, viską paskaičiavus, tad sumoje gaunasi tas pats (paskaičiavus sugaišto laiko ir finansų sąnaudas).
Taigi, šiandien paruošiau Jums filmuką apie savo mėgstamiausią internetinę parduotuvę, kurioje dažnai apsiperku. Tai UK parduotuvė, bet joje prekiauja įvairūs drabužių gamintojai. Net būdama Tailande vienoje parduotuvėje išgirdau, kad parduotuvės drabužiai irgi parduodami šioje svetainėje. Įsivaizduojate???
Kviečiu pasižiūrėti: