Blogas

Mano didžiausia silpnybė – avalynė!

Taip, vadinu tai silpnybe. Prisipažinau tai pernai, kai nusprendžiau susitvarkyti savo batus.
Iš pradžių sandėliuodavau avalynę tiesiog dėžutėse, kuriuose ji buvo perkant. Laikui bėgant tų dėžučių vis daugėjo. Nusprendžiau įsigyti specialią lentyną, kad kaskart nereikėtų ieškoti reikiamos poros. Lentyną radau be vargo – paprastą, reguliuojamo ilgio, 3-jų aukštų. Nebrangi, investuoti verta, vietos užima ne daug, o batai sustatyti matosi puikiausiai. Ne Paris Hilton spinta, bet kaip pradedančiai tinka J.
Sustačiau į eilę batus, kuriuos reikėjo sutalpinti ant lentynos. 
Ir tai tik vasaros sezono avalynė! O siaube!!!! Kai pamačiau kiekį…!!! O kur dar įvairios šlepetės, tapkės…Teko nupaveiksluoti ir pripažinti sau: „Aš tikrai batų vergė, maniakė ir kaip bepavadinus aišku, kad tai priklausomybė, silpnybė ir nieko jau nepakeisiu! (mat keisti nenoriu J )“.
Galu gale pradėjau save guosti, kad silpnybių turi kiekviena dama, štai kitos turi begalę sijonų, trečios rūko. Batai – tai dar nėra blogiausia. Ane? J

Nežinau, kaip Jums – mielos damos, bet man tai be naujų batų nemiela nei vasara, nei žiema. HELP! Negaliu į juos nežiūrėti! Netgi jeigu naujų ir nereikia, vis tiek sustoju praeidama pro avalynės parduotuves ir bent keletą kartų per savaitę vartau batų internetinių parduotuvių puslapius (dažniausiai užsienio).
Ir spėkite, į ką atkreipiu dėmesį matydama bet kokį žmogų??? O gi į batus!!! Jeigu kažkas nesusišukavo, ar nepasiblizgino lūpų, tai dar atleistina, bet jeigu jau batai verkia kaip nori į šiukšlių dėžę – tas neatleistina, ypač damoms! Nebūtina turėti vardinius batus, būtina juos turėti tvarkingus – bent jau tiek, mano manymu.
Aukštakulniai – dėl jų tiesiog svaigstu!!! Kokio aukščio bebūtų kulniukas!!! Turiu ir tokių, kurie skirti tik mano sielai bei pasimaivymui namie, ne gatvėms.
Taip, nelengva su tokiais vaikščioti, bet prie visko priprantama. Vargu ar kuri paneigs, kad tai be galo moteriška! Avint aukštakulnius keičiasi laikysena, eisena, reikia tik šiek tiek pastangų. Šiais laikais net youtubėj yra vaikščiojimo pamokėlės J

Man moteris su aukštakulniais yra kažkas nuostabaus ir patikėkite, vyrai tai irgi mato! Jeigu moteris avėdama aukštakulnius eina iškelta galva, reiškia ji ne tik pasitiki savimi, prisižiūri, bet yra laiminga, nenuvargusi (atleiskite man), kaip dauguma Lietuvos moterų…Pateisinu tik tuos atvejus, kai aukštakulnių tenka atsisakyti dėl esamų sveikatos problemų arba tą dieną Jums atiteko ypatingo ilgio bėgimo krosiukas J. Visais kitais atvejais – tikra dama privalo turėti bent vieną porą aukštakulnių!
Damos, netingėkite, puoškitės! Užtikrinu, žiūrint į pasaulį iš aukščiau visos problemos atrodys mažesnės nei yra J.  
Mano praeito sezono numylėtiniai:
Šio sezono mano meilė: