Blogas

Pirmas įrašas – apie mane!

Štai ir pribrendau. Mano pirmas įrašas nuosavame „bloge“. Ilgai ruošiausi, galvojau ir nusprendžiau, kad vis tik turiu kuo dalintis su Jumis, todėl startuoju!

Nuo pat mažens domėjausi grožiu, mada ir viskuo, kas su tuo bent kiek susiję. Nauji drabužiai, avalynė, kosmetika – visuomet buvo man tarsi skaniausias maistas, deguonis. Vaikystėje netingėdavau ištisomis dienomis zyzti mamai, kad nupirktų man naują sijoną ar tai batelius. Man tas buvo, yra ir bus svarbu. Kodėl? Nežinau. Kai kam tai yra tuštybė, kai kam priverstinis dalykas, o man tai kasdienybė, iš ko ir susideda visas gyvenimas. Tokia gimiau, tokia ir mirsiu.

Šiame „bloge“ nusprendžiau dalintis savo patirtimi, žiniomis ir mintimis. Žinoma, ši vieta bus skirta tik damoms, vyrams čia ne vieta J, juk turime išlikti paslaptingos.

Mielai skaitysiu Jūsų komentarus, atsakysiu į Jūsų klausimus, jei jie man patiks J. Natūralu – ne viskas šiame gyvenime mums patinka, todėl nesitikiu, kad patiksiu ir aš visoms.

Sveikos atvykusios pas mane į svečius! Pasistengsiu nebūti nuobodi.



6 thoughts on “

  1. Asta S parašė:

    saunuole tu,Grazina,tavo vardas viska pasako! o tavo pirkinukas NEREALUS!!! net kaina nenustebino! sekmes tau! ASTA

  2. Anonimiškas parašė:

    Atsitiktinai aptikau tavo bloga ir man jis labai paitko. nuo siol turi nauja gerbeja 🙂

  3. Grozis ir Stilius parašė:

    Malonu 🙂

  4. Sigita parašė:

    Labas, gražuole Gražina. Mėgstu googlinėti ir taip pat radau Jus. Aš jau pensijoje, tad būtina nors kiek išlaikyti fasoną. Turiu probleminės odos kojas. Vis žiūrinėju į pėdkelnes, bet vasarai net nežinau ką pirkti, visos persišviečia. Gal turit kokį patarimą, kad nereiktų ištisai su kelnėmis vaikščioti. Nors gal šis klausimas ir ne iš jūsų sferos. Dėkui. Sėkmės Jums visur ir visada. Sigita

  5. Sigita parašė:

    Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

  6. Grozis ir Stilius parašė:

    Dėkoju, kad esate mano skaitytoja 🙂
    O pėdkelnes rinkitės nuo 70 denų. Būna tokių storesnių ir kūno spalvos. Iš toliau atrodo kaip be pėdkelnių. Žinoma, didesnis jų pasirinkimas parduotuvėse būna žiemą.

Neleidžiama komentuoti.